Industrie

Seriile constructive F.. RX 8.. si K.. RX 8.. fabricate dupa cele mai ridicate exigente in planul calitatii sunt disponibile cu cupluri de pana la 120kNm.

Transmisiile industriale de la firma Watt Drive pot fi utilizate in aproape toate bransele industriei moderne de constructii de masini, ca de exemplu in domeniul constructiei instalatiilor sau al tehnologiilor pentru mediul ambiant.

Atat produsele de serie, cat si solutiile de antrenare optimizate in raport cu doleantele clientilor pot fi oferite si implementate rapid si in acord cu standardele pietei datorita acestor pachete de forta. Selectia optima a mecanismelor de actionare in ceea ce priveste instalatiile se va realiza, desigur, impreuna cu clientul. Implementarea cu succes a obiectivelor proiectelor partenerilor WATT este cea mai importanta componenta a filosofiei noastre.

Transmisia conica, cu roti

Solutii complete si inovatoare pana la 120 kNm.

Transmisiile conice, cu roti K.. RX 8.. sunt executate ca modele cu 2-4 trepte, fiind astfel acoperite valorile-limita din planul puterii termice, de 14 – 304 kW.

La motoreductoarele cu transmisie conica, cu roti, atasarea motorului se realizeaza prin intermediul unui adaptor IEC, cu mufa de cuplare. Treapta de intrare a acestor mecanisme de actionare o constituie treapta conica, cu roti, fiind astfel posibila o pivotare a arborelui de intrare. Se pot realiza astfel si alte pozitii de montaj, care comporta avantaje considerabile atunci cand spatiul de montaj este redus. La fel ca in cazul transmisiei plate, carcasele sunt prelucrate pe toate laturile si prezinta aceleasi dimensiuni de racord pentru aceleasi dimensiuni constructive.

Parametri tehnici
* Numarul dimensiunilor/modelelor constructive: 11
* Interval de capacitate: 5,5 – 355kW
* Cuplul: 2,2 – 119kNm
* Demultiplicarea: 4,4 – 700
* Variante de iesire: arbore de iesire, arbore tubular, arbore tubular cu disc fretat
* Fixarea/montajul: monobloc, cu balansier al transmisiei

Afișez toate cele 2 rezultate